FORMULAR RETURNARE PRODUS

FORMULAR RETURNARE PRODUS

ATENTIE!!! In perioada 5-20 August 2023 suntem in concediu si vor aparea intarzieri. Toate cererile de retur plasate in aceasta perioada vor fi procesata dupa data de 21 august 2023. Va multumim pentru intelegere!

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

1. Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

2. Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

3. In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

4. Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

5. Produsul trebuie sa fie ambalat corespunzator pentru a fi protejat in timpul transportului. Expeditorul este direct raspunzator de o eventuala deteriorare.

6. Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

7. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

8. Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre C&A INNOVATIVE SOLUTIONS, in contul bancar indicat de cumparator.

9. In 1-3 zile lucratoare de la completarea formularului un curier va veni la tine si va ridica produsul.

10. Costul de transport pentru retur este de 25 lei si este suportat de catre client (este dedus din pretul produsului).